Systemische Loopbaancoaching

Over ANDERS

coaching en bemiddeling


Anders Coaching en Bemiddeling is een praktijk die zich richt op systemisch werk.

Samen met jou ga ik enkele dingen in vraag stellen. We gaan in de spiegel kijken en jou ondersteunen om opnieuw krachtig op je eigen benen te laten staan en je loopbaan opnieuw in handen te nemen.


Ik ben er immers van overtuigd dat ieder mens diep van binnen weet wat zijn/haar plek is en best aanvoelt wat hem/haar als mens zo krachtig maakt.


Mijn taak is om op maat die vragen te stellen zodat jij de mogelijkheid krijgt om zowel naar binnen als naar buiten toe een beweging te maken die leidt tot een succesvolle verandering.


Hierdoor ga je inzicht krijgen over wie je bent, onderzoek doen naar wat je wil om door te groeien naar wat je kiest vanuit je zielsopdracht door (oude) patronen te doorbreken waardoor je kan evolueren naar daadkracht ipv bewijsdrang.


Een proces om rust te creëren waardoor er ruimte wordt gemaakt om te leren voelen ipv steeds te doen vanuit moeten door elke dag opnieuw contact te maken met je eigen bron.


Hierdoor kan je steeds blijven groeien en kom je in flow terecht doordat je jezelf verbindt vanuit de kern, de essentie van je bestaan.

Door elke dag opnieuw bewust keuzes te maken en stil te staan met consequenties van die keuzes, ...Wil je weten of het iets voor jou is?

Doe de test: VDAB loopbaanbegeleidingstest.
Doordat ikzelf jaren zoekende ben geweest hoe ik het ouderschap van een kind met hoge zorgnoden kan combineren met een job heb ik mij ook gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van ouders met een kind met een beperking en/of chronische ziekte.

Als je kiest voor de combinatie van het bestaande professioneel engagement met de nieuwe gezinssituatie ervaart soms een verhoogde stress en belasting.

Werk blijft een belangrijke nood vanveel ouders en kan hun draagkracht net verhogen.


Dankzij de samenwerking met erkend loopbaancentrum Kim Jansen - Being of essence kan u bij mij betalen met loopbaancheques.


Hierdoor krijg jij de mogelijkheid om je carrièretraject te betalen met de loopbaancheques van de VDAB. Je betaalt hierdoor maar 12,86 euro per uur voor 7 uur loopbaanbegeleiding. Jouw eerste loopbaancheque geeft recht op 4 uur loopbaanbegeleiding, de tweede loopbaancheque geeft recht op 3 uur loopbaanbegeleiding. 

Dit is erg voordelig want de reële waarde bedraagt 182 euro per uur.

Vraag hier je gratis infogesprek aan voor loopbaanbegeleiding.


Om in aanmerking te komen voor loopbaancheques moet je op het ogenblik van je aanvraag aan dezevijf voorwaardenvoldoen:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel. In bepaalde situaties kom je ook in aanmerking als je niet in Vlaanderen of Brussel woont.
  • Je werkt voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
  • Je hebt over je hele loopbaan minstens zeven jaar werkervaring (of 2.555 dagen) in loondienst of als zelfstandige opgebouwd.
  • Je volgde de voorbije zes jaar geen loopbaanbegeleiding.
  • Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te volgen bij een erkend loopbaancentrum en om die loopbaanbegeleiding in het Nederlands te volgen.
SYSTEMISCH


LOOPBAANCOACHING